Pengikut Warisan Kraf

kraftangan kertas - Origami


Sesuai untuk hiasan dalaman rumah , hiasan di pejabat,
 hiasan meja komputer, hadiah dan sebagainya. 
Terdapat lebih dari 20 warna kesemuanya. 
Sebarang pertanyaan sila hubungi : 017-8883229

Origami Swan
Kod : OS 55
Harga : Rm 32 ( seunit )
Harga : Rm 60 ( sepasang )

3D Origami
Diantara koleksi-koleksi Origami

.................................................................................................................

Bekas Telur Origami Swan
Kod : OAT 55
Harga : Rm 5.50

Bekas Telur Origami 
Kod : OT 56
Harga : Rm 3.50

Bunga Origami
Gabungan 4 warna : biru,merah, putih dan oren
Kod : OPB 49
Harga : Rm 9.90
                                               
Bunga Origami
Gabungan 5 warna : hijau, merah, biru, putih dan oren
 Tinggi 19 cm
Kod : OPB 50
Harga : Rm 9.90

 Hiasan Bunga Origami
Gabungan 6 warna : hijau muda, hijau tua, pink, biru, putih dan kuning
Kod : OPB 051
Harga : Rm 9.90

  Origami Swan
Gabungan 4 warna : biru, merah, putih dan oren
Kod : OA 048
Harga : Rm 15
                                                         
Origami Swan
Gabungan warna : putih, biru dan pink
Kod : OA 047
Harga : Rm 15
                                
Origami Swan
 Gabungan 5 warna : oren, biru, pink, putih dan kertas majalah
Kod : OA 046
Harga : Rm 18
                                                   
Origami Swan

Warna : kuning
Kod : OA 045
Harga : Rm 30

>Harga di atas tidak termasuk kos penghataran<
Klik disini dan dapatkan maklumat tentang Kadar harga melalui Pos Malaysia


13 comments:

Cik Diana said...

wah! chantik.. rajen nyer wt.. ari tuh reti gak wt.. dh lame tinggal dh lupa.. ;)

SeniKraf said...

sama lah kita..dh 14 thn tk buat..nasib baik ingat lg..

Tq..Cik Diana..:)

paaduu said...

bro..bole kasi as hadiah raya ta ? :P

SeniKraf said...

hehe..sy pompuan laa..:)

yang ada skrg semuanya contoh rekabentuk utk tempahan jer..sbb klu buat banyak2 tak muat rumah..haha

*lebih dr 40 jenis rekabentuk skrg.

InsyaAllah satu hr nnt boleh rasanya..:)

syiela said...

dh lama tinggal.. x pasti ingat lg ke tak kalau nk buat

SeniKraf said...

Syiela, skrg dah senang kat you tube ada video tunjuk cara2 nak buat..boleh refresh dr situ..tp nak melipat tu yg leceh sikit..huhu

Shima said...

Saya pun ade buat kraftangan macam ni, saya buat bakul, burung, swan, untuk isi telur, dan jugak bakul hantaran.. apa pun saya tgk yg ni lebih menarik... lau saya ambil wat nspirasi buat bakul yng berbeza leh x?

SeniKraf said...

T'kasih..Boleh, Shima..saya buat biasa je..Shima, ada blog kraf tak? boleh kita berkongsi pengalaman dan pengetahuan lepas ni..:)

Shima said...

Ade baru je masukkan gambar... thanks sudi follow blog saya...

SeniKraf said...

boleh melawat n tengok hasil seni Shima nanti..sama-sama..:)

Shima said...

kak nak tanye leh tak? akak ambil tempahan, akak dah siap buat ke? maksud saya mcm org tempah baru akak buat atau akak memang dah siap buat? mcm sy, mak dgn makcik sy suruh siapkan dulu, lau org tempah bende dah ade... kak, cadangan akak mmg best, tp mane ade org nk tempah dgn sy, dgr harge je dorg da lari... makcik sy jual rm3 sbb die ckp tu tenaga kita, sy ckp harge dlm rm2.50.. org dgr je terus xnak tempah... kuciwa sy...

faris aiman said...

wow cantiknya mesti susah nak buat.

Rohana Warisan Kraf said...

paling mencabar masa nk melipat..:)